ОДРЖАН ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ПО МАТЕМАТИКА ВО СОУ „КОСТА СУСИНОВ“ ВО РАДОВИШ

На 26.01.2019 во просториите на СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш, се одржа 6-от по ред „Општински натпревар по математика“.

На овој натпревар учествуваа Верче Андонова III год, која освои прва награда и со ова се стекна со право на учество на регионалниот натпревар, а ученичката Берна Асанова од II година, освои втора награда, која исто така ќе учествува на регионалниот натпревар.

  

  

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза