РАДОВИШ: ОБУКИ ЗА ЛИЧНИ И ОБРАЗОВНИ АСИСТЕНТИ НА ДЕЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ

Радовиш е домаќин  на обуките за лични и образовани асистенти на деца со попречности вклучени во наставен процес кој се дел од Општинско корисна работа и се организирани од страна на UNDP.

На овие обуки се присутни образовни асистенти од повеќе градови Радовиш, Пехчево, Берово, Струмица, Делчево, Штип, Крива Паланка, Кочани, Македонска Каменица, Кратово.

  

  

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза