Фото: СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА БУЛЕВАРОТ

Од излезот на градот кај бензинските пумпи, до нашата редакција испратени се фотографии од несреќен случај кој се случил веројатно во текот на ноќта. Сеуште немаме информации дали има повредени, но видливо е дека е причината голема материјална штета на автомобилот и поставениот објект.

Со повеќе информации во текот на денешниот ден.


Биди и ти репортер, испрати фотографии и информации до нашата редакција !

[email protected] 

  

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза