ЧИСТЕЊЕ НА СНЕГОТ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Општина Радовиш продолжува со редовното одржување на улиците и патиштата низ општината во која е вклучена и механизацијата за чистење на новиот снег, а исто така се посипува сол и ризла.

  

  

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза