ВО РАДОВИШ ОДРЖАНА РАБОТНА СРЕДБА НА МИНИСТЕРОТ СПАСОВСКИ И ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ

Во општина Радовиш се одржа работна средба помеѓу Министерот Спасовски и Градоначалникот Конзулов, на која се разговараше за меѓусебната соработка помеѓу локалната заедница и полицијата.
 
„Многу важно за безбедноста е да има соработка и партнерски однос меѓу граѓаните и македонската полиција.
 
Имаме многу заеднички иницијативи кои придонесуваат да ја обновиме таа соработка и притоа ја враќаме довербата на граѓаните во полицијата“ истакна Министерот Спасовски.

 

 

  

  

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза