КЛУБОТ НА МЛАДИ ЦРВЕН КРСТ ОО РАДОВИШ ЈА ОДРЖА ВТОРАТА ОБУКА ЦКА-ПХВ 2019

На ден 07.02.2019година во просториите на ООЦК Радовиш се одржа втората ПХВ Дисиминација во склоп на ЦКА ПХВ циклусот за 2019 година.

Оваа работилница ја предводеа дисиминаторите Александар Гичовски (Неготино) и Иле Матеничарски (Кочани) а на работилницата приутни беа и Дисиминаторот за 2019 година Катерина Стојанова, Секретарот на ООЦК Радовиш и Кординативноти тело од Клубот на млади на ООЦК Радовиш.

На работилницата приуствуваа 35 ученици од повеќето општински училишта од општина Радовиш.

 

 

  

  

 

 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза