ЏУДО КЛУБОТ „СЕНСЕИ“ УЧЕСТВУВАШЕ НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО ЗА ПИОНЕРИ И СЕНИОРИ

На државното првенство за пионери и сениори Џудо клубот „Сенсеи“ зеде учество со 5 џудисти и освои 4 медали.

Пионери
Магдалена Трајчева 1 место
Невена Поцкова 3 место
Емир Асанов 3 место

Сениорки
Благица Гоцевска 3 место

Марко Илијев прикажа убави борби,меѓутоа не успеа да се искачи на пиедесталот.

 

Џудо клуб „Сенсеи“ 

 
Related Articles

Временска прогноза