ИЗЛОЖБА ОД „ЛЕСНОВСКАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА“

Во Четврток во Центарот за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш ќе биде отоворена изложбата од „27-та Лесновска ликовна колонија“.

Почеток на уметничкото дружење и отварање е 12.00 часот.

 

Повелете, Ве покануваат од ДЛУР „Рада“ од Радовиш

 

 

  

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза