ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈАТА „УБАВИ СМЕ, СВОИ СМЕ“

Денес во „Д-Клуб“ во Радовиш беше одржана Манифестацијата „Убави сме, Свои сме“ на децата со попреченост.

По трет пат се огранизира оваа манифестација каде што овие лица се претставија со модна ревија на импровизирана писта и придружувани од познати личности од јавниот живот.

Оваа манифестација беше во организација на Здружението за помош и поддршка на лица „Вера“ Струмица, а присуствуваа голем број на наши сограѓани и гости од други градови, а исто така свој настап со една музчка точка имаа учениците од ООУ „Крсте П. Мисирков“ од Радовиш.

.

 

 

  

 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза