МИРЧЕ ВАСИЛЕВ ОД КЛУБОТ „MUAY THAI COMBAT“ СО ЗЛАТО ОД ТУРНИРОТ ВО СОФИЈА

Нашиот борец Мирче Василев од Клубот „Muay Thai Combat“ Радовиш учествуваше на турнирот во Софија.

Овој турнир кој се одржа во соседна Бугарија беше по повод светскиот ден на Muay Thai спортот, а нашиот Мирче се бореше во категоријата 67 кг.

Во оваа категорија имаше доста добра конкуренција но тоа не го спречи да го освои првото место и златниот медал.

Честитки за Мирче Василев од редакцијата на RadovisNews и се надеваме дека и во следниот период ќе не израдува уште поголеми успеси.

  

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза