ОДИГРАН ЗАВРШНИОТ ТУРНИР ОД ЛИГАТА ВО РАКОМЕТ

Среда 20.03.2019 год.  во Радовиш се одигра завршниот турнир од лигата во Ракомет.

Во крајно неизвесните натпревари на крајот се радуваа учениците од ООУ “Кирил и Методиј” од село Ораовица кои остварија максимален број на победи и продолжуваат на зонските натпревари.

 

 

  

 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза