РАДОВИШ: РЕКОНСТРУКЦИЈА-НАДГРАДБА НА ПОСТОЕЧКИОТ АСФАЛТЕН КОЛОВОЗ

Во склоп на редовните активности од претходно донесената Програма за одржување на улици, во Радовиш деновиве се санирааат најкритичните места, каде што е оштетен асфалтот и истите се пополнуваат со нов слој.

Овие активности на општината се во склоп на претходно склучениот договор за одржување, реконструкција-надградба на постоечкиот асфалтен коловоз низ градот и населените места.

 

  

 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза