„УБАВИ СМЕ, СВОИ СМЕ“ – МОДНА РЕВИЈА

По трети пат децата со попреченост ќе бидат “манекенки”и “манекени” на импровизирана писта и придружувани од познати личности од јавниот живот.

Почитувани пријатели на манифестацијата „УБАВИ СМЕ, СВОИ СМЕ
Поради големата заинтересираност за присуство на истата, Ве известуваме дека истата ќе се одржи на 24 март во 16 часот – локацијата т.е. местото на одржување ќе биде во големата сала на „Д-клуб“ (Поранешен Шампион- Радовиш).

 

Здружение за помош и поддршка на лица „Вера“ Струмица 

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза