УСПЕСИ НА ЏУДИСТИТЕ ОД ЏУДО КЛУБ „СЕНСЕИ“

Вчера членовите на Џудо Клуб „Сенсеи“ учествуваа на државното првенство за помлади пионери и јуниори кое се одржа во Кавадарци.

Десет натпреварувачи од нашиот клуб се натпреваруваа и ги постигна следните резултати:
-Јован Крстев 1 место
-Марко Илијев 1 место
-Ана Ристова 3 место
-Илијана Ристов 3 место
-Теа Георгиева 3 место
-Анастасија Ржева 3 место

Убави борби прикажаа и Неда Поцкова, Мартин Крстев, Никола Костадинов и Виктор Саздов, но не успеаа да се искачат на пиедесталот. 

 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза