ФУДБАЛ ВО УЧИЛИШТЕ – ФУДБАЛ СЕГА, ФУДБАЛ СЕКАДЕ

Во рамките на проектот на Фудбалската федерација на Македонија, а во соработка со Федерацијата на училишен спорт на Македонија – “Фудбал во училиште – фудбал сега, фудбал секаде“ , на 19.3.2019 год. (вторник) на отворените спортски терени при ОУ”Никола Карев” во Радовиш, под менторство на наставникот по ФЗО, Ристо Спасов се одиграа натпреварите од првото пролетно коло за учениците од второ, трето, четврто и петто одделение. 

 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза