БЕСПЛАТНИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ПРОВЕРКА ШЕЌЕР ВО КРВТА И КРВНИОТ ПРИТИСОК

Екипи на ЈЗУ „Здравен Дом“ Радовиш денес спроведуваат акција за проверка на шеќер во крвта и крвен притисок.

Овие акции се по повод „Светскиот ден на здравството“ и редовните вакви акции кои се спроведуваат од нашиот Здравен дом. 

Преку 50 наши сограѓани веќе беа прегледани и проверени нивните состојби со шеќерот во крвта и крвен притисок.

 
 
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза