ОПШТИНСКИ НАТПРЕВАР ВО СПОРТСКИ РИБОЛОВ

Риболовниот клуб „Крап“ од Радовиш оваа 2019 година, слави „Јубилеј – 10 години“, за таа цел оваа година „Општинскиот натпревар“ членовите сакаат да биде еден од најмасовно организирани натпревари кој досега се одржале.

Ве покануваат да бидете и Вие дел од овој натпревар кој се планира да се одржи во Сабота на 20.04.2019 година., на Езерото Мантово. Риболовци кои можат да учествуваат се сите рекреативни и спортски риболовци членови на Сррк Крап, Радовиш кои имаат уплатено рекреативна легитимација за 2019 година, и се од општина Радовиш и Конче.

 

Риболовен Клуб Крап
 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза