ПЛАСМАН НА ДРЖАВНИОТ НАТПРЕВАР НА ОДБОЈКАРИТЕ ОД ООУ „КОСТА РАЦИН“ ПОДАРЕШ

На 15.04.2019 год. (понеделник) во спортска сала “Илинден 1903“ во Злетово се одигра вториот турнир во одбојка во рамките на Регионална лига Одбојка машки – основни училишта регион Исток. 

Постигнати се следните резултати:
ООУ “Браќа Миладиновци“ Пробиштип 2 : 0 ООУ “Васил Главинов“ Велес
ООУ “Коста Рацин“ Подареш 0 : 2 ООУ “Браќа Миладиновци“ Пробиштип
ООУ “Димитар Влахов“ Штип 1 : 2 ООУ “Коста Рацин“ Подареш

Конечна табела:
1.ООУ “Браќа Миладиновци“ Пробиштип 6 бода
2.ООУ “Коста Рацин“ Подареш 4 бода
3.ООУ “Диматар Влахов“ Штип 3 бода
4.ООУ “Васил Главинов“ Велес 0 бода

 

Браво за нашите момчиња, честитки за пласманот на Државен натпревар!

 
 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза