УСПЕСИ НА ГИМНАСТИЧАРИТЕ ОД ООУ “НИКОЛА КАРЕВ“ НА ДРЖАВНОТО ПРВЕНСТВО

Гимнастичарите од ООУ „Никола Карев“ на Државното првенство во Гимнастика во Велес кој се одржа во петокот постигнаа одлични резулати.

Инаку овие ученици кој ментор им е Професор Живко Андонов кој неуморно со голем труд го обновува овој прекрасен спорт, ги постигнаа следните резултати.
1. Мерт Лиман 4 одд.- III место,
2. Никола Прастов 8 одд. – III место,
3. Григори Зифовски 9 одд – III место.

Честитки од редакцијата на RadovisNews за учениците и менторот Андонов.

  

 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза