ФУТСАЛ ЕКИПАТА ОД СОУ „КОСТА СУСИНОВ“ СО УСПЕХ ОД ПРВИОТ ТУРНИР ВО ЛИГАТА

Вчера во СРЦ “25 Мај“ во Радовиш се одигра првиот турнир од лига натпреварите во футсал средни машки и се постигнати следниве резултати:

ДУФК “М.М.Брицо“ – СОУ “Коста Сусинов“ 1:8
СУГС “Цветан Димов“ – СОУ “Јовче Тесличков“ 8:4
Спортска Академија Тетово – Спортска Академиј Прилеп 3:9
СОУ “Коста Сусинов“ – СОУ “Јовче Тесличков“ 14:0
Спортска академија Прилеп – СУГС “Цветан Димов“ 3:2

 

 

 
 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза