ТК „АС“ РАДОВИШ И ТК „ТРИУМФ“ ШТИП ОДРАБОТИЈА ЗАЕДНИЧКИ ТРЕНИНГ

Вчера на отворените тениски терени во Радовиш во организација на ТК „АС“ Радовиш се оддржа тренинг натпревар помегу радовишкиот клуб и ТК „Триумф“ Штип.

Беа одиграни голем број на натпревари на кои што децата покажаа голем потенцијал за тенис, додека тренерите беа задоволни од своите ученици и веке го договорија следниот натпревар во месец мај во Штип.


  
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза