Гостилница Кај БАЧЕ

Секојдневно мени на готвени јадења, чорби, скара и други традиционални јадења.

Вршиме подготовки и други услуги за Вашите семејни веселби.

Локација во Трговскиот центар Глобал во Струмица.

Related Articles

Временска прогноза