ДЕНЕС ЗАВРШНА ПРИРЕДБА НА ДЕТСКАТА ГРАДИНКА „АЦО КАРАМАНОВ“

Завршната приредба и свеченото испраќање на воспитаниците од ЈОУГД „Ацо Караманов“ во основното образование ќе се одржи денес на 31 мај со почеток од 18.00 часот. во СРЦ „25 мај“ во Радовиш.

Дечињата и вработените Ве покануваат да бидете дел од оваа завршна приредба и ги проследите нивни настапи.

 

 

 

 

 


 

  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза