ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ ОД С.ЗЛЕОВО-МАГИСТРАЛЕН ПАТ РАДОВИШ-СТРУМИЦА

Од утре 15 Мај, од 08.00 часот предвиден е да се започне сое реконструкција на патниот правец од село Злеово до мостот и клучката со магистралниот пат Радовиш-Струмица.

Овие работи ќе се реализираат во наредните 6 дена, па затоа овој патен правец ќе биде затворен за сообраќај.

 

Се замолуваат граѓаните од овие населени места во овој период додека траат градежните работи да го користат патот преку село Покрајчево.

 

Општина Радовиш

 


 

  

Related Articles

Временска прогноза