МЕМОРИЈАЛЕН ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ „НАШИ ВЕЧНИ ХЕРОИ“

И оваа година, на 19 Мај (недела) под покровителство на општина Радовиш по трет пат ќе биде организиран традиционалниот меморијален турнир во мал фудбал „НАШИ ВЕЧНИ ХЕРОИ“ во чест на тројцата загинати бранители од нашата општина: Ерол Готак, Сашко Соколов и Коце Крстев. Во соработка со Македонскиот полициски синдикат, ќе биде организирана следната:

ПРОГРАМА

09:00 час. Отварање на меморијален турнир во мал фудбал „НАШИ ВЕЧНИ ХЕРОИ“

11:30 час. Полагање на свежо цвеќе пред спомен обележје на загинатите бранители

12:00 час. Финални натпревари од меморијалниот турнир во мал фудбал

13:00 час. Доделување на плакети на семејствата, благодарници, пехари и дипломи

на екипите од турнирот и заеднички ручек.

 


 

  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза