“ОТКРИЈТЕ ГО ВАШИОТ СКРИЕН ПОТЕНЦИЈАЛ” -РАБОТИЛНИЦА ВО ОРГАНИЗАЦИЈА НА RIVER SOFT

Чест и задоволство ми е да Ве поканиме на работилница “Откријте го Вашиот потенцијал” која е под покровителство на River Soft, и истата ке се одржи на 7-ми Мај со времетраење од 17:00-21:00h , работилницата е со ограничен број на учесници и е наменета за Сопственици, бизнисмени, претприемачи и менаџери, ќе ни биде чест и задоволство да и Вие како наш досегашен партнер присуствувате на работилницата и заеднички да направиме нов подвиг за бизнис заедницата во Струмица, затоа не чекајте кликнете на линкот и веднаш пријавете го Вашето присуство, нашиот ментор Александар Кочовски и организациониот тим на River Soft Ви гарантираат незаборавна обука и нови бизнис навики и техники….

 

Ве очекуваме…

Со почит…

Тони Костов сопственик на River Soft.

 

Пополнете ја формата за да резервирате 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза