ФК РАКЛИШ ШАМПИОНИ ВО ОПШТИНСКАТА ФУДБАЛСКА ЛИГА

ФК Раклиш супериорни ја поминаа и оваа сезона, наредната сезона имаат можност да бидат дел од повисок ранг на натпреварување – Третата фубалска лига исток.

Во саботата на градскиот стадион во Радовиш, Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов го додели пехарот на Фудбалскиот клуб „Раклиш 2015“ кој ја освои шампионската титула во општинската фудбалска лига, сезона 2018/2019.

 


 


 

  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза