(фото) НЕВРЕМЕ СО ГРАД ВО РАДОВИШКО

Краткотрајното невреме го зафати Радовиш и Радовишко пред неполн час, од наши сограѓани добивме фотографии за наврнатиот град во село Калузлија. 

Повеќе информации во следниот период, за тоа дали има настанато голема штете врз земјоделските посеви и домовите.

 

 
 
 
About the author /


Related Articles

Временска прогноза