ГРАДЕЖНИ РАБОТИ НА УЛ. ИЛИЈА АЛЕКСОВ-НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАДОВИШ-ПОДАРЕШ

Денес беа изведувани градежни активности на улица Илија Алексов, кои се во склоп на проектот за реконструкција и рехабилитацијата на Регионалниот пат кон Радовиш- Подареш.

 

 

 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза