ИЗВЛЕЧЕНИ НАЈСРЕЌНИТЕ ОД НАГРАДНАТА ИГРА „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“.

Вчера во Центарот за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш се пристапи кон извлекувањето од наградната игра „ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА“ во организација на Елколект Скопје и Општина Радовиш за чие учество беше потребно да се одложи соодветен електричен и електронски отпад.

Добитници од ова извлекување се имателите на купони со реден број:
– 003049 – Таблет ES-BEAUTY- W7″/1GB/8GB
– 003134 – НЕ Цедалка СЈ-401 W
– 003843 – KEYBOARD + MOUSE CLICK USB KM – L2W
– 003036 – ISKRA Smothie mejker HY 1302 300 W/0.6L
– 003842 – Фен за коса MAKS HD 3290 W
– 003053 – ISKRA SW-817 A–LI чопер
-003952 – Сенкор СЦД 4400W Будилник

Согласно член 8 од правилникот за организирање на наградната игра ,, ЈА САКАМ МОЈАТА ОПШТИНА,, , со број 0306-36/2 од 01.04.2019год. Наградите треба да се подигнат најдоцна до 19.08.2019год.

Во случај истите да не бидат подигнати од страна на извлечените добитници, истите ќе бидат повлечени од страна на организаторо на наградната игра.

AMADEUS @Базен Д Клуб Радовиш

АМАДЕУС БЕНД – Мега концертОтварање на Летната сезона „Комплекс #ДКлуб“22.06.2019 година.Влезниците веќе се во продажба!Информации 032634454, 078868782

Gepostet von Рибен Ресторан Д Клуб – The Club – Радовиш am Freitag, 17. Mai 2019


 


 

  
About the author /


Related Articles

Временска прогноза