КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Почитувани сегашни и идни крводарители,

Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Радовиш Ве поканува да земете учество на крводарителската акцијата која ќе се одржи на 11.06.2019 година (вторник) во просториите на Општинската организација на Црвен крст Радовиш со почеток од: 09:00 до 15:00 часот.

Ве очекуваме,
Биди хуман, дарувај крв, спаси нечиј ЖИВОТ.

Црвен крст на РМ, општинска организација Радовиш

 


 


 

  

About the author /


Related Articles

Временска прогноза