НЕВРЕМЕТО ПОВТОРНО ПРЕДИЗВИКА ШТЕТИ ВО НАСЕЛЕНОТО МЕСТО КАЛУГЕРИЦА

Според увидот, што е направен од страна на службата од Општина Радовиш, констатирано е дека од вчерашните врнежи од дожд, повторно е предизвикано оштетување на дел од инфраструктурата во населеното место Калугерица.
Во текот на денешниот ден, ќе бидат превземени оперативни мерки за санирање на штетите – известуваат од општина Радовиш.


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза