ОДБЕЛЕЖУВАЊЕ НА ХОРИЗОНТАЛНАТА СООБРАЌАЈНА СИГНАЛИЗАЦИЈА НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАДОВИШ-ПОДАРЕШ

Работните активност на проектот кој ја опфаќа реконструкцијата и рехабилитацијата на Регионалниот пат кон село Подареш веќе се завршени. 

Деновиве активно се работи на обновување на хоризонталната сообраќајна сигнализација.

 

Овој проект беше вклучено целосна реконструкција и рехабилитација долж целата траса почнувајки од раскрсницата пред Ињево па се до село Подареш. 

 


 


 

  

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза