„СЕНСЕИ“ СО ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ ОД „STRUGA OPEN 2019″

Џудо клуб СЕНСЕИ зеде учество на Меѓународниот турнир “STRUGA OPEN 2019″со 18 натпреварувачи и постигна одлични резултати:

Леонид Геговски 1 место
Неда Поцкова 1 место
Теа Георгиева 1 место
Стефан Горгиев 2 место
Илијана Ристов 2 место
Димитар Трајчев 2 место
Анастасија Ржева 2 место
Невена Поцкова 2 место
Мартин Крстев 3 место
Ана Ристова 3 место
Марија Србакова 3 место
Магдалена Трајчева 3 место

Од 23 до 25 јуни сите натпреварувачи ќе земат учество на тренинг кампот во Струга.


 

 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза