РОВОКОПАЧОТ ДОСТАПЕН ЗА КОРИСТЕЊЕ

Од денес универзалната машина ровокопач е достапна за користење на нашето комунално претпријатие ЈП Плаваја.

За истата се аплицираше преку Проектот за подобрување на општинските услуги подржан од Министерството за финансии со средства обезбедени како грант од ЕУ. 

Заеднички ќе ја користат општините Радовиш, Конче и Карбинци.


AMADEUS @Базен Д Клуб Радовиш

АМАДЕУС БЕНД – Мега концертОтварање на Летната сезона „Комплекс #ДКлуб“22.06.2019 година.Влезниците веќе се во продажба!Информации 032634454, 078868782

Gepostet von Рибен Ресторан Д Клуб – The Club – Радовиш am Freitag, 17. Mai 2019 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза