Фото: РАДОВИШ ЗАФАТЕН ОД СИЛНО НЕВРЕМЕ

Денес во попладневните часови, поточно после 15 часот, Радовиш и околината беше зафатен од силно невреме проследено со бура, град и грмотевици. 

Немаме информации за состојбата или настанатите штети.

НЕВРЕМЕ РАДОВИШ

Денес во попладневните часови, поточно после 15 часот, Радовиш и околината беше зафатен од силно невреме проследено со бура, град и грмотевици. Немаме информации за состојбата или настанатите штети.

Gepostet von Radovis News am Montag, 24. Juni 2019

 
 

 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза