60 ПЛАКЕТИ ЗА УЧЕНИЦИТЕ СО ОСВОЕНИ ДРЖАВНИ НАГРАДИ

ООУ „Крсте П. Мисирков“ додели 60 плакети на ученици за освоени државни награди по различни наставни предмети во учебната 2018/19 година. 

 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза