ЗАВРШИ ХОРИЗОНТАЛНОТО ОБЕЛЕЖУВАЊЕ НА УЛИЦА „ИЛИЈА АЛЕКСОВ“ ВО РАДОВИШ

Овие активности се дел од проектот за реконструкција и рехабилитацијата на Регионалниот пат Радовиш- Подареш.

 

 


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза