ЗАПОЧНА АСФАЛТИРАЊЕТО НА УЛИЦА КАЛУГЕРИЦА

Се врши асфалтирање на улица бр. 7 во с. Калугерица во должина од 1200 метри. Во следните денови следува поставување на втор слој асфалт.

Се очекува комплетно завршување на работите во следните 7 дена.

 


  


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза