ИЗДАДЕНИ 17 ПРЕКРШОЧНИ ПЛАТНИ НАЛОЗИ ЗА ПРЕКРШОЦИ КОИ ГИ НАПРАВИЛЕ ПЕШАЦИТЕ

На 10.07.2019 година во периодот од 08.00 до 13.00 часот на подрачјето на СВР Струмица во која што е Радовиш е спроведена акциска контрола со цел откривање на прекршоци кои ги прават пешаците.

Во акцијата констатирани се 17 прекршоци за кои се издадени 17 прекршочни платни налози.    

 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза