КРАКОТ НА УЛИЦА „ВАПЦАРОВА“ ВО ЗАВРШНА ФАЗА

Тековно се работи и на поставување на бекатон плочки на кракот на ул. Вапцарова во Куклевица, а исто така на неколку локации во градот се изврши тампонирање и санирање со гребен асфалт.


 

 


 

  
 

 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза