КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА КОРИСТЕЈЌИ ГИ МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ MAKE MAKEY, KNITTING POTHOLDERS I SNAP CIRCUITS

Општинската народна библиотека „Браќа Миладиновци“ – Радовиш во соработка со Американско Катче Штип, организира креативна работилнца на која младите креативци ќе може да ја испробаат и искажат својата креативност и својата идеја користејќи ги модерните технологии. Make Makey, Knitting Potholders i Snap Circuits се сетовите со кои ќе можете да се запознаете за време на работилницата во која ќе се одржи во Библиотеката „Браќа Миладиновци“ Радовиш на 30.07.2019 год. со почеток во 11 часот.

 

Пријавувањето е во тек !

ОНБ „Браќа Миладиновци“ – Радовиш

 

 


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза