МЛАДИТЕ БОРАЧИ НА БК БУЧИМ ЗАМИНУВААТ НА ТУРНИР ВО ТУРЦИЈА

Денес младите надежи на БК Бучим ќе заминат на турнир во Република Турција, поточно во градот Јалова.

Да им посакаме среќен пат и добри успеси на нашите млади брачи.

 


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза