МЛАДИТЕ РАКОМЕТАРИ ЈОВАНОВ И ЃОРГИЕВ ПРОДОЛЖУВААТ СО РК РАДОВИШ

Нашите млади ракометари Јован Ѓоргиев и Горан Јованов ги потпиша новите договори кои се во времетраење од две години.

Овие млади радовишки ракометни надежи играат на позицијата лев бек, а потекнуваат од ракометната школа на РК Радовиш. Тие во изминатите години ги имат поминато сите категории во ракометниот клуб Радовиш.

 


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза