ОДРЖАНА КРЕАТИВНА РАБОТИЛНИЦА КОРИСТЕЈЌИ ГИ МОДЕРНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ MAKE MAKEY, KNITTING POTHOLDERS I SNAP CIRCUITS

Вчера во Општинската народна библиотека „Браќа Миладиновци“ – Радовиш во соработка со Американско Катче Штип, беше организирана  креативна работилнца на која младите креативци можеа да ја испробаат и искажат својата креативност и својата идеја користејќи ги модерните технологии.

Make Makey, Knitting Potholders i Snap Circuits беа сетовите со кои можеа да се запознаете за време на работилницата во која ќе се одржи во Библиотеката „Браќа Миладиновци“ Радовиш.

 


  


 

  
 

 

Related Articles

Временска прогноза