ПЛАНИНСКИ ВЕЛОСИПЕДСКИ МАРАТОН „ПЛАЧКОВИЦА 2019“

И оваа година од 26-28 Јули на Планината Плачковица ќе се одржи едно прекрасно дружење и 8-от по ред Планински велосипедски маратон „Плачковица 2019“.

Предвидено е пристигање на 26 јули, на 27 јули се вози голема (40км-средно тешка) и мала (30км-) тура, а доколку има интерес за планинско трчање, ќе се биде организирано околу 30 км до врвовите Бел Камен и Лисец, исто така се предвидува и ноќно возење до мото-собирот.

Повеќе информации на страницата на организаторот Outdoor Adventure Macedonia

 


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза