БОРАЧИТЕ НА БК БУЧИМ УЧЕСТВУВАА НА ТУРНИРОТ ВО ЈАЛОВА, ТУРЦИЈА

 Од 24-28 Јули во Јалова, Турција беше одржан турнирот во борење кој беше традциционале 6- ти по ред.

На овој турнир настапија дечиња- борачи од Македонија, Турција, Косово, Бугарија, Молдавија. Нашата држава беше претставена од БК Бучим од Радовиш

Повеќе информации за настапите и успесите во следните денови.

 


 


 


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза