ПРЕТСТАВНИЦИ ОД МЕЃУНАРОДНАТА ПОЛИЦИСКА АСОЦИЈАЦИЈА ГО ПОСЕТИЈА РАДОВИШ

Претставници на Меѓународната полициска асоцијација од нашата држава остварија посета на рудникот Бучим и Општина Радовиш.

Во склоп на посетата се сретнаа и на кафе-разговор со градоначалникот Конзулов кој ги запозна со работата на локалната самоуправа, градската традиција и можноста за посета на природните убавини на нашата општина.

 

 


 


 

  
About the author /


Related Articles

Временска прогноза