НАТПРЕВАРИ ПРЕД ЧЕТВРТФИНАЛЕ ОД ТУРНИРОТ ВО МАЛ ФУДБАЛ „ТОПОЛНИЦА 2019“

Традиционалниот турнир во мал фудбал „Тополница 2019“ кој е во организација на ФК Бунарџик од Бучим и ФК Картал од Тополница веќе е во средина на одигрување на квалификационите натпревари, на овој турнир има пријавено 12 екипи кој се поделени во две групи.

Од организторот упатуваат покана до сите љубители на фубалот да дојдат во Тополница и проследат возбудливи и интересни натпревари , за вечерва се планирани да се одиграт четири натпревари и тоа:

Среда 31.07.2019
20:00 Гама Градба – Топлница
20:45 Бако Транс Штип – Декор текс стил Парналија
21:30 Гама – Бунарџик Бучим
22:15 Бако Транс Штип – Калозлија Леоник


Наместо четврток 01.08 сите натпревари од тој ден се преместуваат за во понеделник 05.08, значи четврток и петок слободни денови:

Сабота 03.08.2019
20:00 Гама Градба – Леоник Ор
20:45 Бако Транс Штип – Конче
21:30 Сирач -Тополница
22:15 Неготино – Калозлија

Недела 04.08.2019
20:00 Атеш Оглу – Калозлија Леоник
20:45 Атеш Оглу – Декор текс стил Парналија
21:30 Бунарџик – Бучим
22:15 Ораовица – Сирач

Понеделник 05.08.2019
20:00 Он Бак Неготино – Конче
20:45 Он Бак Неготино – Декор текс стил Парналија
21:30 Леоник Ор – Бучим
22:15 Сирач – Бучим


  


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза