ЧИСТЕЊЕ НА РЕЧНИТЕ КОРИТА – НАМАЛУВАЊЕ НА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОД ПОПЛАВИ

Од општина Радовиш известуваат дека се работи на претходно предвидените локации со цел зголемување на пропусната моќ на речните корита и намалување на последиците од поплавите.

 


  


 

  
 

About the author /


Related Articles

Временска прогноза